Laurens de Caluwé

Laurens de Caluwe

Ik ben Laurens de Caluwé en ik werk sinds eind 2018 bij fysiotherapie Hanhart. Net als Inka en Floran heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut aan Hogeschool Saxion in Enschede gevolgd.

Binnen de fysiotherapie maak ik graag gebruik van Dry Needling, een snelle en effectieve methode om overbelaste spieren te resetten. Ik behandel natuurlijk ook zonder naalden, met andere ‘hands-on’ technieken. Daarnaast vind ik het telkens weer een uitdaging om leuke en nieuwe oefeningen aan te dragen die ervoor moeten zorgen dat de klachten op lange termijn wegblijven.

Mijn baan als fysiotherapeut combineer ik met werkzaamheden binnen PGB-zorgverlening en als sport-/bootcampcoach. Ik heb meer dan 14 jaar ervaring als fanatiek wedstrijdroeier, krachtsporter en coach en op dit moment sport ik nog ten minste 3x per week intensief. Deze ervaring helpt mij bij het begrijpen van blessures op anatomisch en mentaal vlak, maar belangrijker nog: het verhelpen ervan!

Voor mij is fysiotherapie: samen zorgen voor je lijf. Ik leg mensen nooit mijn eigen leefstijl op, maar ik probeer mensen wel altijd mee te geven dat je binnen een fysiotherapeutisch traject alles samen doet. Het halve uur in de praktijk is belangrijk, maar de 6 dagen, 23 uur en 30 minuten die je er per week niet bent zijn zeker minstens zo belangrijk!

Ik ben ervan overtuigd dat iedere cliënt met deze insteek blijvende winst kan behalen op een voor hem of haar comfortabele en passende manier.

Specialisaties binnen de fysiotherapie

  • Dry Needling
  • Klachten aan rug, knie, heup en schouder
  • Medical Taping concept
  • Oefentherapie
  • Sportgerichte revalidatie
  • Stress- en Spanningsklachten

Werkdagen: Maandag, dinsdag en vrijdag

Bereikbaar op: 06-38785373

BIG nummer Laurens: 59926352804