Vraag het de specialist 06 19 88 54 47

Inka Hupkes

Ik ben Inka Hupkes. In 2012 heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan het Saxion afgerond. Hierna heb ik verschillende waarnemingen gedaan in 2e lijns particuliere praktijken. Hier heb ik veel kennis en ervaring op gedaan waardoor ik mijn eigen vorm heb kunnen ontwikkelen met daarbij de nodige theoretische kennis. Sinds april 2016 ben ik werkzaam binnen fysiotherapie Hanhart, een mooie kleinschalige praktijk waar de patiënt echt centraal staat en ik mij kan ontwikkelen.

Tijdens de therapie werken we aan het optimaliseren van de gezondheid waarbij er rekening wordt gehouden met de belasting en belastbaarheid van ieder verschillend individu. Wat mij in het vak fysiotherapie zo gelukkig maakt is dat je actief een positieve bijdrage kan leveren aan het welzijn van ieder persoon, in de zin van pijnverlichting dan wel inzicht, een luisterend oor, of een heldere blik in het beweeg apparaat.

Naast mijn vak als fysiotherapeut ben ik veel buiten te vinden, waar ik graag mijn sporten uitoefen; wielrennen, hardlopen, bootcamplesje en in de wei samen met mijn paard. Paarden spelen van jongs af aan al een belangrijke rol in mijn leven. In 2016 heb ik mijn diploma gehaald voor de basis cursus paardencoaching waarbij er een paard ingezet wordt om een mens te coachen.

Mijn passie is mensen te laten groeien door persoonlijke aandacht en ze een gezonder leven te laten leiden.


Werkdagen Locatie
Maandag Bronsbergen
Woensdag Vijverstaete
Donderdag Bronsbergen
Inka Hupkes

Contact Inka


BIG nummer

09915891404