Vraag het de specialist 06 19 88 54 47

Judith Kleve

Mijn naam is Judith Kleve en ik werk sinds 2017, met heel veel plezier, als praktijkmanager voor Fysiotherapie Hanhart. Ik werk de ochtenden bij Fysiotherapie Slobbe en de middagen bij Fysiotherapie Hanhart, voor mij een mooie combi.

Ik kan “the best of both worlds” bij elkaar brengen en in beide praktijken gebruiken. Omdat het allebei fysiotherapiepraktijken zijn hoef ik het wiel niet twee keer uit te vinden. Voordat ik bij Fysiotherapie Hanhart ben gestart heb ik in allerlei functies bij ‘de Bronsbergen’ gewerkt en veel ervaringen opgedaan op een breed vlak.

Naast het werk ga ik graag spinnen, loop ik hard en ben ik graag buiten. Daarnaast lees ik graag, hou ik van koken (en lekker eten) en geniet ik ervan om met mensen af te spreken.

De therapeuten waar ik mee werk zijn heel patiëntgericht, maar daarnaast komt er ook veel administratie bij kijken. Daar probeer ik hen te ontlasten. Het leuke aan de functie is dat ik op heel veel vlakken mag meedenken en een heel veelzijdig takenpakket heb.

Dus mocht je vragen hebben over wat dan ook bij Fysiotherapie Hanhart dan laat het maar weten!


Werkdagen Locatie
Maandag Vijverstaete
Woensdag Vijverstaete
Donderdag Vijverstaete