Team

Maartje Hanhart.

Ik ben geboren in 1983 en moeder van 2 geweldige kinderen, Isa en Storm.
In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Gelijk daarna ben ik bij Stichting Sutfene gaan werken als fysiotherapeut waar ik veel ervaring heb opgedaan op het gebied van fysiotherapie bij ouderen, revalidatie en therapie bij chronische aandoeningen.
In 2013 heb ik mijn droom verwezenlijkt en ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Fysiotherapie Hanhart. Dit is de beste stap die ik kon zetten. Ik voel mij als een vis in het water binnen mijn eigen praktijk en leer nog iedere dag. Het is mijn passie geworden om mensen te helpen op de beste manier.

Inka Hupkes.

Even voorstellen; Ik ben Inka Hupkes in 2012 heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan het Saxion afgerond. Hierna heb ik verschillende waarnemingen gedaan in 2e lijns particulieren praktijken. Hier heb ik veel kennis en ervaring op gedaan waardoor ik mijn eigen vorm heb kunnen ontwikkelen met daarbij de nodige theoretische kennis.

Tijdens de therapie vind ik het belangrijk dat de persoon centraal staat zodat we kunnen werken aan het optimaliseren van de gezondheid waarbij er rekening wordt gehouden met de belasting en belastbaarheid van ieder verschillend individu. Wat het vak fysiotherapie mij zo gelukkig maakt is dat je actief een steentje kan bijdragen aan het welzijn van ieder persoon, dan wel pijnverlichting dan wel inzicht, een luisterend oor, een heldere blik in het beweeg apparaat.

Daarnaast heb ik in 2016 mijn diploma gehaald voor de basis cursus paardencoaching waarbij er een paard ingezet wordt om een mens te coachen. Paarden is van kleins af aan al een grote hobby voor mij, niet alleen het rijden maar vooral de interactie tussen het paard en mens en paarden onderling.

Mijn passie om mensen inzichten te geven en te helpen om zichzelf lekkerder te voelen en gezonder te zijn. naar mijn inzien is de kennis van het menselijk lichaam wat ik mee heb gekregen van de fysiotherapie opleiding, het leren aanvoelen en mensen helpen te ontspannen en het leren coachen een hele mooie combinatie die daadwerkelijk het verschil kan maken.

Specialisaties binnen de fysiotherapie
– klachten aan rug, enkel, knie, heup en schouder
– medical taping concept
– dryneedling
– revalidatie na orthopedische operatie
– oefentherapie

Floran Rouwenhorst.

Mijn naam is Floran Rouwenhorst en in 2017 ben ik begonnen als fysiotherapeut bij fysiotherapie Hanhart. Na de opleiding Sport en Bewegen aan het Graafschap college, waar ik in 2012 aan afstudeerde , ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie in Enschede aan het Saxion. Tijdens mijn studie heb ik de cursus Medical Taping gedaan en met succes afgerond. Deze tapetechniek pas ik sindsdien erg veel toe tijdens mijn werk en hobby’s. Mijn grootste hobby is namelijk sport en met name fitness, wielrennen en voetbal.

In 2010 ben ik begonnen als fitness instructrice bij sportcentrum Aerofitt en sinds januari 2016 doe ik de verzorging voetbalvereniging AZC in Zutphen. Binnen deze verzorgende rol kan ik mijn kennis als fysiotherapeut inzetten, wat maakt dat ik de sporters optimaal kan helpen en begeleiden bij blessures.

 

Esmée te Slaa

Ik ben Esmée te Slaa. Vanaf mijn 12e wist ik dat ik Fysiotherapeut wilde worden. Na het behalen van mijn HAVO diploma mocht ik dan ook eindelijk starten met de opleiding in Enschede. In juni 2017 heb ik mijn diploma Fysiotherapie behaald. Sindsdien ben ik werkzaam in een kleine praktijk in Goor. Omdat ik graag meer ervaring wilde opdoen en meer wilde werken ben ik naar een tweede baan gaan zoeken met als resultaat dat ik vanaf 1 maart met veel plezier werkzaam ben bij Fysiotherapie Hanhart.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden, maar ook met een goed boek of een mooie film kan ik mij goed vermaken. Daarnaast sport ik graag. Ik hockey in de Dames 1 van MHCZ.  Tijdens mijn studie heb ik de cursus Medical Taping gevolgd en ik pas dit ook graag toe tijdens mijn behandelingen. In het najaar van 2018 ben ik van plan om te starten met de deeltijd master Kinderfysiotherapie. Over 3 jaar hoop ik als specialist kinderen met beperkingen te kunnen behandelen.