Vraag het de specialist 06 19 88 54 47

Coaching

Ik ben Sanne. Een coach die met heel haar hart gelooft dat denken, voelen en gedrag met elkaar samenhangen. Dat lichaam en geest één geheel zijn. Maar ik geloof ook dat het aan ons is of we hier naar durven luisteren, zodat we onszelf leren begrijpen.

Lekker in je vel zitten. Voor de één is het heel gemakkelijk, een ander heeft er iets meer moeite mee. Om welke reden dan ook. Dan kan coaching uitkomst bieden. Grenzen leren stellen, omgaan met kritiek, voor jezelf opkomen. Samen gaan we op zoek naar jouw ware ik. Zodat lichaam en geest weer één worden. Want dát is de sleutel tot lekker in je vel zitten. Dit kan ik zeggen uit eigen ervaring.

Jarenlang heb ik zelf geworsteld met mijn gevoel. Als sociaal werker (voorheen maatschappelijk werk) deed ik waar ik goed in was: luisteren, ondersteunen, begeleiden en de ander zien. Ik werkte hard, was loyaal aan het bedrijf en gaf alles wat in me zat. Ik wilde goed doen én goed gevonden worden. Stelde hoge eisen aan mezelf en ‘moest’ mijn best doen.

Niet alleen op mijn werk trouwens, ook in mijn privéleven. Als geen ander weet ik hoe het is om vanuit ‘moeten’ en ‘presteren’ door het leven te gaan. Niet lullen maar poetsen: een motto die me op ’t lijf geschreven was. Tot datzelfde lijf aangaf dat het zo niet verder kon. En ik mezelf de vraag stelde: hoe goed was ik eigenlijk in staat om naar mijzelf te luisteren?

Ik besloot mijn hart te volgen. En startte een opleiding tot NLP-coach. Pas toen leerde ik écht te leven vanuit gevoel en minder vanuit mijn hoofd. En ik kwam er achter: that is where the magic happens!

Zeg eens eerlijk: wat vertelt jouw hart? Wie ben je werkelijk diep van binnen? Waar word je écht gelukkig van?

Heb je ook het idee dat je steeds maar meer ‘moet’? Je afvraagt waar de tijd is gebleven? Jezelf steeds maar weer aanpast, omdat mensen om je heen verwachtingen van je hebben of vinden dat het zo ‘hoort’? Of omdat je juist die verwachtingen van jezelf hebt? Zijn er steeds maar weer die negatieve stemmetjes in je hoofd die almaar tegen je praten? Stemmetjes die je wakker houden en laten piekeren? En weet je niet meer hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Grote kans dat je hier ook lichamelijke klachten van ondervindt.

Ik help je graag bij het vinden van de antwoorden op deze vragen. Door middel van gesprekken en opdrachten gaan we aan de slag om een mooie nieuwe balans te vinden.

Durf jij te luisteren naar je hart?

Neem contact op
Coaching