Vraag het de specialist 06 19 88 54 47

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten kennen het bewegingsapparaat als geen ander. Wij adviseren, begeleiden en behandelen patiënten bij stoornissen en beperkingen in het lichaam. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: verhoogde spierspanning, peesirritaties en/of gewrichtsslijtage. Maar ook klachten aan de longen, het hart of functiestoornissen aan het zenuwstelsel worden door ons behandeld.

Je kunt zonder verwijsbrief bij ons onder behandeling komen en hoeft dus niet eerst naar de huisarts of specialist.

Na aanmelding wordt er een persoonlijk behandeldossier aangemaakt. Tijdens de intake wordt een zo compleet en duidelijk mogelijk beeld gevormd van de lichamelijke klachten door een vraaggesprek en onderzoek. Aan de hand van testen en metingen wordt de beginsituatie in kaart gebracht. Deze zelfde testen zullen later opnieuw worden uitgevoerd om het effect van de behandeling te monitoren. Op basis van de uitkomsten van de intake wordt er samen met jou een behandelplan met behandeldoelen opgesteld. Hierbij staat jouw hulpvraag centraal.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, zullen er een aantal behandeling worden vergoed door je verzekering. Dit is afhankelijk van welke aanvullende verzekering je hebt, dus houd dit in de gaten.

Neem contact op